MANİSA / TURGUTLU - Turgutlu Anadolu Lisesi

Turgutlu Anadolu Lisesi

Ergenekon Mah. Kanuni Sultan Süleyman Cad. No21/1 Turgutlu / MANİSA
Vizyon
Biz istiyoruz ki: Öğrencilerimiz, kültürel mirası değerlendirebilen, bilim ve teknolojinin farkında olan, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler olarak yetişsin. Değişim ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, düşünen, sorgulayan, inancını aklıyla, bütünleştirebilen çağdaş, demokrat ve lâik bireyler olarak ülkemizin geleceğinde yerimizi alalım.
Misyon
Biz Turgutlu Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri, çalışanları ve velileri olarak: "Atatürk ilke ve devrimlerine yürekten bağlı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti´nin yılmaz savunucusu, kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, ulusal kültürünü evrensel kültür değerleriyle uzlaştırabilen, inançlarıyla bilim arasında tercih yapmak zorunda kalmadan ikisinin bütünlüğünü sağlayabilen, dilini güzel konuşup yazan, bir yabancı dili iyi öğrenmiş, özgüven duygusu gelişmiş, saygı ve sevgi ile dolu, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci, barıştan yana, sorumluluk gerektiğinde risk alabilen, bireysel karar verme yeteneğine sahip" insan yetiştirmek için, eğitim yapıyoruz.
Başarılar
EBRU ERKUL 2005 ÖSS YABANCI DİL TÜRKİYE 1.Sİ ERKAN SERT 2005 D.P.Y BURSLULUK SINAVI TÜRKİYE 1.Sİ
08.20-15.40
Lojman